Meillä on ilo ilmoittaa, että virolainen huonekaluvalmistaja Wesse osallistuu ensimmäistä kertaa tämän vuoden Habitareen.

Habitare, Suomen suurin huonekalu-,  sisustus- ja designtapahtuma, järjestetään 13.-17. syyskuuta 2017 Helsingin Messukeskuksessa. Messujen päätavoitteena on tarjota hetkessä kiinni olevia ideoita kodin sisustamiseen.

Virolainen huonekaluvalmistaja Wesse esittelee messuilla ensimmäistä kokoelmaansa. Makuuhuoneen kalustesarja koostuu vuoteesta, yöpöydästä ja lipastosta. Se on kahden nuoren ja kunnianhimoisen kalustesuunnittelijamme Liis Saarin ja Maria Kuusikin yhteistuotantoa. Huonekalusarjassa yhdistetään virolaista koivua ja metallia. Yöpöydän ja lipaston tasoissa on käytetty kvartsia. Kivi on ylijäämää projekteista, joissa olemme käyttäneet keittiötasoihin Caesarstonen materiaaleja (yksi maailman suurimmista kvartsikivitasojen tuottajista). Lisäarvoa antavat kuuluisan tanskalaisen tuotesuunnittelijan ja keraamikon Anne Blackin käsintehdyt posliinivetimet, jotka sopivat Virossa suunniteltuihin ja valmistettuihin huonekaluihin erinomaisesti.www.anneblack.dk

Osastomme taustaa koristavat Stencilitin skandinaaviset seinätarrat, jotka tekevät esillepanosta omaperäisen ja viihtyisän. Skandinaavinen muotoilu on erottuvaa, yksinkertaista ja tehokasta. Se osaa myös yllättää yhdistämällä tavallisia arjen elementtejä perinnekuvioihin. Se on raikasta ja sopii moderniin sisustukseen.


www.stencilit.co


Lisäksi Wesse esittelee messuilla suunnittemaansa minikeittiötä ja saareketta, joiden tasoina on käytetty jännittäviä väriyhdistelmiä tarjoavaa Caesarstonen kvartsikiveä.

Tutustu Wessen tuotteisiin: halli 6, osasto 6M25

ke 13.9. klo 12-20
to-pe 14-15.9. klo 10-19
la-su 16-17.9. klo 10-18

Lisätietoa messusivuilla: habitare.messukeskus.com


Video: Wulcan Studio